Känner mig piss dålig på att skriva i bloggen men när jag gör det så gör jag det verkligen!!

Har haft det lite smått jobbigt :( mått piss den senaste månaden men har försökt hålla humöret uppe!!
Natten mot juldagen vart både jag och min sambo magsjuka och det var ej någe trevligt vi hade varsin hink brevid sängen ifall vi ej skulle hinna till toan och spy :(..

Haft såna grymma förvärkar så att jag gråter hela tiden!! Jag kommer att gråta den dagen som jag får mina riktiga värkar!!
Var in till sjukhuset i går efter som att jag hade sådana hemska förvärkar så att jag inte kunde göra något tog mig en varm dusch men de hjälpt inte och så knaprade jag två alvedon och trodde det med skulle hjälpa men till slut fick vi lov att ringa in till förlossningen och höra med dom vad vi skulle göra så dom bad oss komma in och göra en kontroll och se så att det ej var förlossnings värkar :( men idag är det bara två veckor kvar hoppas jag innan våran älskade flicka kommer till oss!!

Jag är så sjukt rädd för att bli snittad!! Läste på aftonbladet för ett tag sedan om en mamma som vart snittad och att läkaren hade glömt att lägga bedövning!! Om det skulle hända mig så skulle jag nog anmäla den läkaren!!


Kramar från mig <3
Idag är det lucia :D och inte långt kvar till Julafton :)..

Jag vet ju om att jag ej kommer få någon häst av min sambo :'(

Imorgon kväll så ska man på lucia firande på killen's lillebror's skola och se när han är en liten jultomte!! kort kommer!!

Skriver mera senare!!
Vaknade upp vid ca 9.15 gick upp åt frukost sedan satt jag mig vid datorn kolla runt efter lite julklappar  och väntar på att min sambo ska sluta arbeta så att vi kan åka till Barnmorskan och väga mig, ta prover, lyssna på hjärtljuden, mätta magen och så kolla hur hon ligger och hur ner sjunken hon är!! Är jätte nervös efter som jag vet att hon är nersjunken som bara den och har börjat misstänka att jag läcker fostervatten med inge roligt alls!!

Jag tror att våran lilla flicka kommer inom en vecka om det är så här som det är nu :( hon är beräknad till den 12/1.

Imorgon fyller min älskade Prins 24år :) så då blir det baka kanelbullar efter som vi får främmande på Lördag :)!!

Just nu måste jag skriva inköpslista till allt vi ska handla hem och så att ja kan baka i morgon hade tänkt baka kanelbullar och vaniljbullar med saffran's smörja i :) !! Men vi har ett problem med efter som vi lär ju åka hem till mina svärföräldrar med alla bullarna efter som våran frys är så himla liten :(
Igår kväll vart man in lagd på förlossningen efter som jag haft förvärkar som höll i sig hela kvällen..
Visst det har kommit lite då och då i helgen men det var som värst i går så vi ringde in för att rådgiva med barnmoskan på förlossningen och dom tyckte vi skulle komma in så vi åkte in vid 21.50 och vi var inne 22.10 sambon fick köra lagligt efter som det var snor halt ute annars hade han nog legat på lite på gasen :P.

Så när vi kom in fick ja göra den vanliga rutinen först kissa i en mugg sedan lägga sig på brutsen och invänta BM sedan vart det göra en CT- kurva och efter det kom de in en tant som skulle känna på min livmorder :( jag kunde slå på henne efter som det gjorde så j*vla ont var ej öppen men fick veta att två cm av livmoder tappen hade försvunnit vart skit rädd efter som vi trodde jag var öppen när hon sa att livmodern ej var dom den skulle. Så vi vart inlagda för observation över natten och fick göra en ny CT-kurva i morse och det visade ej på några värkar så vi fick åka hem igen så nu blir det bara att vänta.

Här hemma står det baka bullar och lussekatter åt min älskade sambo som fyller år på Torsdag hoppas han blir glad över sin present då :) fast det blir en lite sen present från mig och lill trollet vårat!!

Hoppas att min sambo blir kvar på sitt jobb nu så slipper han byta!!




Puss och kram