Idag har vi varit i Furuvik hela dagen och det har varit super varmt så de vart jobbigt till slut och ja som älskar att åka allt klara bara av att åka bikuppan och vart på tvingad att åka i skeppet med daniel
Haft en mini semester i uppsala/grisslehamn :) vart lite bus och lek hos mamma och så har man varit i stan'' Uppsala'' och kollat om man hittat något men inte!! Och så har båda jag och lillebror fyllt år han fick massa leksaker och jag fick en expresso maskin :) 
Min 23årsdag :) vet ej va ja gjorde för min :P men men vart mycket tårta den helgen :)
 
Elton, Tess morfar'' min pappa'' Sonja och Felicia :)
Elton's 1års dag :) Elton och rudy, Elton och pappa
Carina och Tess :)
 
Så nu blir det slappa hela dagen i dag kanske ut och åka lite bil få se hur det blir.
 
Och imorgon blir det troligt vis furuvik :) bilder kommer på det :)
Lillebror Anton var 1 ar nar denna bilden togs nu ar han 5ar vart har tiden tagit vagen!! han ej skriva dom tre sista boxstaverna i alfabetet
Morgonen började me att åka till Valbo där vart de en klänning o lite underkläder till mig Tess fick en body o sen vart de ett säng bord och två väckarklockor :) och en subway macka sen till svärföräldrarna på kaffe o gratta svärmor som äntligen fick sitt paket :) sen vart de hon och torsdags städade hela lägenheten medans daniel monterade ihop säng bordet mitt :)
Sitter här hemma o har det super trist medans Älskling är i Borlänge på Dahlbäcks racking och fixar lite nya saker till bilen :) ska försöka få i Tess lite mat nu :)
Happ då har man åkt på magsjukan här hemma :( Tess började i går kväll och jag i natt!! Så vi hoppas ej på att älskling börjar nu!! Vi vill ju ej att han ska bli magsjuk nu när han jobbar sista veckan innan hans semester!!
Idag har vi haft lite morgon mys i sängen jag o Tess medans våran älskling låg och sov!! Nu blir det äta frukost o sedan blir det packa lite kläder efter som vi åker till uppsala i morgon bitti :) blir packa badkläder och andra kläder till oss :)
Vart en jordgubbs/hallon smootie!!! SUPER GOTT!! 500G frysta jordgubbar , 1 MSK Sukrin och 250G hallon kesella :) super gott :)
Mest av allt saknar jag min älsklings underbara bil!! Den står helt nerskruvad blir skruva ihop den nu när Daniel får semester :)
Imorse när vi gick upp så såg inte vädret så trevligt ut men nu är det stålande sol och varmt så det blir en klänning på Tess och badshorts o linne för mig :) nu blir det åka till sambo's morföräldrar :) och det blir säkert fika där med :) och ikväll blir det åka till sardinien ett ställe här i sandviken och bada fötterna lite om de ej är för kallt ska Tess få bada sina fötter med :)
Fick börja riva ur Tess säng efter som hon hade spytt ner hela sing säng :( sen vart de en dusch och rensa av loppet på massa hår :) nu är det trevligt och duscha igen :) och snart blir det frukost/lunch :) får se vad det blir :) blir nog fiskpinnar, potatis och sallad till lunch och görnsaker med kyckling till Tess :) sen blir det damsuga hemma idag och efter att Daniel kommer hem så blir det åka till hans morföräldrar och fika!! Ikväll blir det nog grilla kött :) eller så blir det en kycklingsallad vi får nog se vad det bjuder på :)!! Igår kväll så gjorde vi klar min svärmors födelsedags present :) och så lär vi köpa ett kort med :)
Dagen började med att tvätta :) sedan äta frukost Tess åt gört medans jag åt kesella cirtus :) mums vad god den var fast tycker kesella med rabarber är godare :)  blir väl tvätta hela dagen tills älsklingen kommer hem sen blir det åka och handla på Willys och Dollar store :)
"Jag tävlar hos Natalie&Bella om ett valfritt paket från www.namnnappen.se!"